Viimeinen sivu

Uusi vuosi.
En aikonut sanoa siitä sanaakaan, mutta jotain tapahtui.

Päätin vuoden 2014 itselleni epätyypillisellä tavalla. Olen kotihiiri, jolle uusivuosi kaverin luona kiltisti on perinne. Tänä uv:na suunnitelmat johtivat meidät kaikki eri osoitteisiin, joten jäljelle jäi vain Ruka ja minä. Vailla tietoa (baari)seurasta ja majapaikasta.

Onneksi Rukan punainen piru ei jää yksin. Heitä on useita. Päivällä he laskevat laumassa kohti half pipea. Valtaavat hissijonon ja aiheuttavat ihmetystä. Kun työpäivä on ohi, lauma siirtyy Hankeen after skille - pois muiden silmistä.

Seuraavan kerran punaiset pirut kokoontuvat lumibaariin, josta kukin omanlaisessa kunnossa tunturin päälle valmistautumaan soihtulaskuun - laskuun, jossa hiihdonopettajat laskevat letkassa, kukin oman soihtunsa kanssa. Osa jää matkan varrelle, osa selviää.


Soihdut, jotka sammuivat ennen maalia.
Iloisia punaisia piruja ja alla väkijoukko hurraamassa.
Ilta oli VIP, kuten minäkin.
Nimellä merkitty listaan, jotta juhlimaan pääsisi nopeasti. Kiire ei ollut. Vain ravintolabaari Piste - täynnä humalaa ja nuoria. Olin vapaa kulkemaan porukasta toiseen.
Vapaa nauttimaan yöstä.

 Kuka muu oli Rukalla? Mä en nähnyt varmaan ketään teistä, mutta näkikö kukaan meitsiä? 

2 kommenttia:

 1. Jepa Rukalla Pisteessä kanssa! En kyllä muistaakseni sua sieltä bongannu, mutta samassa paikassa kuitenkin oltiin :-) Ja hei, ihanaa uuttavuotta♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei mahtavaa että pääsitte ees sisälle! Jouduitteko jonottaa?
   Katoinki instassa, että säki oisit samassa osoitteessa, mutta ei siellä väenpaljouksessa nähny ketään :D

   Poista