Ei mikään muotiblogi

PUM. Tämä blogi muuttui muotiblogiksi. Tämän kerran. Syytän sitä, että olen laiska asukuvaaja ja jatkuva lökäreissä kuljeskelu on tullut tavaksi. Wehartit-addiktion myötä nämä kuvat raottavat teille hiukan, mitä ylleni laitan, kun lökkikset eivät ole vaihtoehto.Ihan sama mikä maa ja valuutta, mulla on shoppailussa yksi sääntö: EN saa ostaa vaatetta, ellen keksi vähintään kolmea tapaa käyttää sitä. Vaate on "turha" jos se ei täytä tätä ehtoa.
Pahe: Jos vaate, muu kuin perustoppi, on malliltaan toimivaksi todettu, niitä päätyy kaappiini useampi kappale tällä perheellä: musta kaikkien kaveri, harmaa hiirulainen ja värikäs neiti X.


H&M:n hamehullut käsi ylös! Tuo skater malli on jotain, mistä mää niin tykkään. Kaapista löytyy toistaiseksi hiirulainen ja kaikkien kaveri, mutta kesää kohti neiti X saattaa tulla kiikutetuksi kaupasta. Hameet ovat ihania, koska ne toimivat joko tiukemman tai löysemmän paidan kanssa ja lookki näyttää silti hyvältä. Ja hame on niin paljon mukavampi kuin housut.

Hamehulluudesta päästään seuraavaan: Lämpimiin, joiden pinta-ala on yksi isoimmista. Neuleiden ja huivien avulla selviän talven yli oli pakkasta miten paljon tahansa. Neuletakkeja ei näissä kuvissa pahemmin näy, mutta trust me, niitä(kin) löytyy useampi henkarillinen.


Muttapa entäpä, kun baariin pitäisi lähteä? Paljastavat ja hiostavat vaatteet ovat omalla kohdallani ehdoton nounou, joten ohuet paidat ovat tanssilattian suosikki. Plussana paidoissa on se, että alle voi huoletta laittaa urheilurintsikat ja silti lookki toteuttaa pukukoodin(baarimukavuuteni salaisuus).

Yhtälailla kun huomasin kulmakarvojen vaikutuksen kasvoilla, myös koruista on tullut tutumpia. Haalin koruja yhä alelaareista, mutta pääjuttu on se, että ylipäätään käytän muutakin kuin nappikorviksia ja rippiristiä. Ne ovat vähän kuin mausteet, niitä ilman ruoka ei maistu.

Noniin mitäs tykkäsitte vähän erilaisemmasta postauksesta? Sana on vapaa:)

8 kommenttia:

 1. Kiva postaus! Ois ollu kiva nähä myös noita asuja päälläsi:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Kyllä niitä varmasti tullaankin näkemään, kunhan päivänvaloa saadaan enempi ja kelit on kuvausystävällisempiä

   Poista
 2. Ooo tykkäsin tosi paljon ! Vaikka en toivokkaan että tää muuttuu muotiblogiks, niin vaihtelu virkistää :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   No worries, en pystyisi ikinä muuttamaan tätä (kokonaan) muotiblogiksi! Sen verran monipuolisempaa on tuo muu höpöttäminen

   Poista
 3. Oli kiva postaus :) Tää oli just hauskaa vaihtelua monien blogien asukuville :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti:) Kiva ettei tullut järkyttävää ei-enää-ikinä vastaanottoa

   Poista
 4. Voi Anni, sulla on aivan ihania vaatteita! Mullakin on ollut toi sama sääntö ettei saa ostaa jotain, ellei sitä voi yhdistää kolmeen eri asuun, mutta.........mutta..mutta.. miks oon niin huono pitämään tästä säännöstä kiinni :D?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua voi kiitos:D Joo itsekin on pitänyt pysyä tiukilla, mutta välillä tulee tehtyä "lipsahduksia". Mut mää katoin jo lukiossa et sullakin oli aina kivoja vaatteita!

   Poista