Jouluähky


Joulu on ihanaa odotusaikaa niin kauan, kunhan ei avaa bloggeria. Itse kuuluun niihin, joiden lukulistalta löytyy enemmän kuin 10 blogia ja sen takia joulukuu tulee korvista ulos. Nimittäin useat blogit tahtovat joulukalenterin ja julkaisevat joka päivä jonkun "luukun", jotka sisältävät täsmälleen samoja aiheita. Joululahja sitä ja jouluna tätä jnejne.

Ehkä siksi ei huvita kirjoittaa mitään, koska en uskalla avata bloggeria huomatakseni taas vaihteeksi viittätoista samanlaista postausta lukulistalla. Kuitenkin tykkään lueskella blogeja päivittäin, joten kulutan aikani etsiessäni niitä harvoja, joiden postaukset poikenevat edes vähän tästä joulubuumista. Samalla hukun postausvirtaan ja unohdan oman blogini olemassaolon. En tahdo julkaista teille niitä postauksia, jotka olette lukeneet jo miljoonan kerran muualta.

Älkää ymmärtäkö väärin, olen jouluihminen. Innostun kaikista joulujutuista ja joulu kuuluu lempijuttuihini. Ehkä teen sovun blogibuumin kanssa ja irvistän tämän kuun. Keskityn syömään piparipullia ja juomaan glögiä. Vielä 19 päivää...

 Muita, joilla tulee blogien joulubuumi korvista ulos? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti