Ota mukaan mukillinen onnea
Muistatteko, kun pienenä käytiin hiihtämässä ja mukaan otettiin kuumaa kaakaota ja se oli maailman paras asia? Mä olen palannut noihin fiiliksiin ja ostin maailman parhaan take away termosmukin - JOEmon. Suloinen rakkaustarinamme alkoi vuosi sitten, kun lainasin isältä samanlaista termosta kirjoitussaliin. Tämän jälkeen aloitin varovasti ottamalla aamukahvini autoon matkaseuraksi. Olin myyty.

Nyt JOEmo kulkee kaikkialle minne menenkin, oli kyseessä sitten luento tai kävelyhetki ulkona. Kahvia, kaakaota, teetä, glögiä - kuumaa parhautta. Ei tarvitse olla lapsi nauttiakseen kuumasta juomasta kylmällä säällä.

JOEmo...
lämmität mieltäni jopa 6 tuntia
kanssasi on ilo opiskella
et vuoda, vaikka tilanne olisi mikä
et välitä, mistä kulmasta juon
olet kädessä pidettävä ja muki(telineesee)nmenevä
olet kestävä

6 kommenttia:

 1. Millä luennoilla käyt? Oletko opiskellut itsenäisesti tänä syksynä? Milloin rupeat lukemaan lääkikseen pääsykokeeseen?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käyn avoimessa solubilsan kurssilla ja muuten päntännyt itsenäisesti vk:n ennakkomatskua:)
   Lukemisen aloitin virallisesti syyskuussa, eli hyvissä ajoin liikkeellä ollaan!

   Poista
 2. Mäki varmaan tarvisin tommosen oman! Mä aina välillä lainaan äidiltä ja otan sen automatkoille mukaan, koska se on niii kätevä.

  Sillonku oli kirjotukset niin otin semmosen kunnon ison törpön mukaan ja hyvin sain juotua kaikki kaakaot sieltä pois kuudessa tunnissa :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo voin suositella tätä kyllä sydämen pohjasta! Maksaa suomessa n. 18e, mutta on joka sentin arvoinen. En vaan jaksanut lainata isän omaa, joten piti hankkia itsellekki samanlainen.

   Heh, kuulostaa tutulta:D

   Poista
 3. Vaikuttaa aika hyvältä. Saako tota muualta kuin Cremasta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saa:) mikä tahansa keittiötarvikeliike kannattaa kurkkia. Chez Marius-liike HKI:stä oon ostanut omani, Keittiöväline Kv myy myös netin kautta

   Poista