Pelko

Minä pelkään kellareita. En ikinä onnistu tulemaan kellareista pois ilman, että jalkani ja sykkeeni kiihtyisi. Minulla ei ole kellareihin liittyviä traumoja. En vain pidä niistä. Mörköjä ei ole, mutta silti kellarit saavat minut alintajuisesti luulemaan niin.

Enemmän kuin kellareita, pelkään itsekkyyttä. Mietin liikaa asioita omasta näkökulmastani. Mietin jatkuvasti, mitä toiset minusta ajattelevat. Välillä haluaisin perua jokaisen sanomani, etteivät ihmiset ajattelisi minusta jollain tietyllä tavalla. Minulla on tällä hetkellä elämässäni tasan kaksi ystävää, joiden rehellisyyteen voin luottaa täydellisesti. Mutta maailmassa on yli 7 miljardia muutakin. Ei heidän tekemisensä minulle kuulu, miksi heidän mielipiteensäkään kuuluisi. Pelkään toruja.

6 kommenttia:

 1. Suurinosa varmasti miettii just tuota, et mitähän joku toinen minusta ajattelee. Jotkut tietenkin enemmän ja jotkut vähemmän. Itse varmaan kallistun enempien joukkoon.. Olis aika itsekästä jos me ei noin ajateltais, mut se miten paljon aikaa siihen me tuhlataan on kyllä turhaa. Sitäkin kai pitäis osata kohtuudella miettiä? Mulle tuli kellareista mieleen mun ahtaanpaikankammo. Kun ovi suljetaan, mun on turha huiskutella tai huutaa kellekkään. Ei kukaan mua kuule. Hyi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista:) Sehän se on et jos et oo itsekäs, niin muiden ajatusten mietiskely johtaa toisten mielistelyyn. Mutta jos ei mieti toisia ja omaa toimintaa yhtää, muuttuu kapeakatseiseksi. Missä kulkee raja näiden kahden välillä?

   Joo mulla lähinnä se, että kellarissa ei oo ikkunoita ja pelottaa, että kohta romahtaa katto niskaan:D Ja tuo ahtaanpaikankammo ei varmasti helpota asiaa...

   Poista
 2. Minulla on kanssa kaiken näköisiä pelkoja aika paljonkin ja suurin osa on niistä aivan turhia, en tiedä millä pääsisin niistä yli! :-D Mutta todella upea ja hieno blogi siulla ja kuvatkin ovat mahtavia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo toi on aika paha ku kaikille peloille ei yksinkertaisesti löydy selitystä:D

   Hei, kävin sun blogissa joka oli täynnä kyllä vielä mahtavampia kuvia! nim. yksi uusi lukija

   Poista
  2. Miun tekee mieli vastata tähän, mutta en osaa sanoa mitään järkevää joten sanon vaan kiitos! :-)

   Poista