Kutsun mua


Moni teistä on varmasti kuullut tästä #kutsumua-kampanjasta, jossa otetaan kuva kahdesta sanasta, joista toinen on sinusta käytetty haukkumasana ja toinen sellainen sana, jona tahtoisit ihmisten sinusta sanovan. Tietenkin tämä ensimmäinen sana vedetään yli, koska se ei pidä paikkaansa ja sitä käyttävät typerykset.

Mutta entä, kun se typerys olet sinä itse? Se henkilö, joka puhuu sinusta pahaa oman pääsi sisällä. Haukkuu sinut lyttyyn keksien myrkyllisiä nimittelyjä. Aina kiusaajan ei tarvitse olla joku toinen. Jokainen on itsensä pahin kriitikko - kiusaaja. Se satuttaa melkein enemmän, kuin tuntemattoman huutelut, koska olet tekemisissä kiusaajasi kanssa kaikkialla.

Et varmasti halua haukkua toisia ja loukata heidän tunteitaan jättäen ikuisia arpia. Miksi siis tekisit niin itsellesi? Älä ole hiljainen hyväksyjä, lopeta se. Minäkin lopetin itseni kiusaamisen.

Kehu itseäsi. Joka päivä. Sen ei tarvitse olla mitään hienoa, jo se että teit itsellesi aamupalan voi olla kehun arvoinen. Hiljennä oman pääsi sisäinen kiusaaja. Olet arvokas omana itsenäsi

Ruma - yksinäinen - lapsellinen - lihava
Kaunis - itsenäinen - positiivinen - terve

2 kommenttia: