Urheilijan asenteella

Isi on kertonut mulle maailman parhaimman elämänohjeen: Mene urheilijan asenteella. Ei, tuo ei tarkoita, että pitäisi olla hyvä urheilussa tai jääkiekkoilija. Täytyy vain napata urheilijan asenne: Ei saa miettiä, mikä menee huonosti, pitää vain mennä ja tehdä. Ei jääkiekkoilijakaan mieti kentällä miten moni asia voisi mennä pieleen, vaan mitä pitää tehdä seuraavaksi.

Tuolla asenteella istuttiin 5 tuntia pääsykoesalissa. Nöyp, meitsi ei tuu istumaan lääkiksen polulla vielä ensi syksynä, mutta eipä tuo ole niin vakavaa. Ainakin asenne oli kohdillaan ja ensi vuonna otetaan uusiksi. Ei luovuteta.

 Miten muilla pääsykoelaisilla on sujunut? 

4 kommenttia:

 1. miks meijjänki iskä kerto lähes samoin sanoin tänään ennen pääsykokeeseen menoa, että elä ajattele liikaa vaan mieti mitä teet seuraavaksi :'D meni hyvin tänään matikan pääsykoe, huomenna viiminen rutistus sitten fysiikan kanssa ja kesäloma alkaa!!

  -Elina:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä on vissiin joku isien yhdistymä tai jotain:D
   Jee mahtava kuulla! Meni varmasti fysiikkaki hyvin. Nyt lomalle!:)

   Poista
 2. Moi Anni! Oon jo aika pitkään seurannut tätä sun lääkikseen hakemiata ja oon tosi ylpee susta että kävit ainakin yrittämässä ja toi sun urheilijan asenne- motto on ihan loistava! Jotenkin osasin jo heti yhdistää ton postauksen otsikon ja pääsykokeet yhteen.Paljon tsemppiä tuon lääkiksen suhteen sulle, kyllä ne ovet vielä aukeaa!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta tuesta, kommentista ja tsempistä:) Ei mulla onneksi ollu tänä vuonna sellasta "pakkoa" päästä sisään, mutta ensi vuonna paremmalla motivaatiolla.

   Poista