Mistä tietää, että rakastaa?Ai onko sulla gines? Ihan varmasti? Aha. Sori mun pitää lopettaa ja käydä matkahuollon sivuilla. Seuraava bussi Kuusamoon ei odota.

Mä en aikaisemmin tajunnut, miten paljon jotain tiettyä paikkaa voi sanoa ikävöivänsä ja rakastavansa. Asia kävi ilmi tosi helposti ja nopeasti: heti, kun sain mahdollisuuden lähteä mökille parin kuukauden odotuksen jälkeen, tein sen. Skippasin parit menot ja katsoin seuraavan bussin lähtöajan.

Pikapakkausten ja syömisten jälkeen istuin bussiin. Onnellisena. Hymyilin kuin riemuidiootti ja katsoin koko matkan ikkunasta ulos. Onko se niin, että rakkaus tekee ihmisestä ihan höpsön? Näköjään.

Lastenohjelman mukaan rakkaus on sitä, että rakastuu joka päivä uudelleen. Mä rakastun joka päivä uudelleen pakkasessa kipristeleviin varpaisiin. Ja avantoon.

Aito rakkaus yllättää laulaa Juha Tapio. Niin teki myös oikea kaakaojauhe maidossa. Aitoa rakkautta.

Rakkaus tekee onnelliseksi. Sellaiseksi, ettei millään muulla ole väliä. Ei edes sillä, montako ylimääräistä karkkikääröä tuli avattua. Vinkki: just oikea määrä.

Missä sulla on sellainen rakkauspaikka? Asia, josta tulvit onnellisuutta? Millainen tarina sen taakse kätkeytyy? Kertokaa, meitsi tahtoo kuulla.

10 kommenttia:

 1. niin kauniita kuvia! varsinkin toi viimeinen :'-)

  VastaaPoista
 2. Sellane ku Manor Garden Eastbournessa, Englannissa. Olin siellä monta vuotta sitten kielikurssilla ja joka ikinen päivä mentiin tuonne manor gardeniin, siellä oli leikkikenttä ja hirveän iso metsä ja puutarha. Sieltä löyty aina joku uus kiva paikka puun oksalta tai puutarhan kukkapenkkien välistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uu vähänkö siistiltä kuulostaa:o
   Googlen kuvahaun perusteell aiavn uskomaton paikka. En ihmettele yhtään miksi tykkäät:)

   Poista
 3. paikka jossa itse olen onnellisin on poikaystävän luona. Ihan sama missä hän asuu isällä tai äidillä kunhan olen hänen luonaan! Vähän aikaisen pahan riidan jälkeen olen huomannut kuinka pajjon häntä rakastan <3 okei tää ny ei ollut ehkä ihan paikka mitä halusit kuulla mutta se tuli ensimmäiseksi mieleen ja pyysit kertomaan:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äläpäs höpsi, kyllä se oman kullan lähellä olo on niitä parhaimpia paikkoja allekirjoittaneellakin;) Vaikka silloin ei ookkaan niin koordinaateilla väliä.

   Poista
 4. Ihana tuo viimeinen kuva :)

  VastaaPoista
 5. Oikeesti iha pirun hienoja kuvia! Näistä välittyy joku tosi jännä tunne :D

  Millä kameralla sä kuvaat? (: Ja millä ohjelmalla sä muokkaat :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihanainen:)

   Mää kuvasin nämä Canonin EOS 60D:llä ja putkella Canon EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS.
   Muokkauksessa luotin PhotoScapeen:)

   Poista