Baby it's done

Vihdoin maaliskuun puolella päivitetty ulkoasu on valmis! Muokkaus kesti tavallista kauemmin, koska muokkasin KAIKEN uusiksi aloittaen niistä ihanista "kehykset pois kuvista" koodailuilla. Kun pohja vaikutti hyvältä silmään, jouduin vaihtamaan konetta ja tekemään lisää hienosäätöjä (koska eri koneilla ulkoasu saattaa näyttää toisenlaiselta mur). Viikonloppuna en turhia makoillut koneen äärellä, mutta pohdiskelin banneria ja tänään aamuinspiksellä sekin tuli tehtyä. Bannerista en mene vielä 100% takuuseen, mutta ei tuo yhtään pöllömmältä näytä(eihän?).

Nyt on se aika kysyä... Mitäs pidätte? Risuja ja ruusuja otetaan vastaan.

ps. edellisestä ulkoasusta tulee kuva tuonne blogi-osioon kunhan pääsen isälle metsästämään sen kuvasen screenshoteista.

10 kommenttia:

 1. Kivalta näyttää, ainakin puhelimella! Mun puhelimella noita tunnisteita/nimeä/kellonaikaa yms juttuja ei oo keskitetty, niin sen voisi ainakin tehdä :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että näyttää hyvältä puhelimella (meinaan, että aluksi puhelinversio näytti harakanvarpailta).
   Juu tunnisteet aioinkin vielä keskittää:)

   Poista
 2. Mä huomasin ilmoituksen remontista hieman liian myöhään, ja blogi oli piilotettu kun olin tulossa sanomaan jotain että "uu, en malta odottaa millainen uudesta ulkoasusta tulee". Mutta nyt se on valmis ja...

  :O AIVAN UPEA!! Siis... tää on ihan mahtava, mun suu loksahti auki kun tulin tänne sun blogiin katsomaan sun ulkoasua ♥ Ah, kaikki tässä ulkoasussa on täydellistä! Ja et todellakaan vaihda banneria, se sopii tähän teemaan ja tyyliin ihan täydellisesti, ja kaikenlisäks se on superhieno! Edellinenkin oli tosi hieno mutta alkoi käydä tylsäksi kun sillointällöin vaihdoit vaan väriä... :D Äää, voisin vähän itkeä kun tää ulkoasu on niin mielettömän hieno... *yhyy*.

  Vois kyllä itekkin vähän uudistella ulkoasua kunhan kamera ensin tulee huollosta... se on nyt liian talvinen, kevättä eletään sentään jo kolmatta päivää! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ää voi vitsi mikä superpiristysihanakommentti<3 Kiitos hulluna!
   joo se värin jatkuva vaihtelu oli just yks syy miks halusin vaihtaa ulkoasua.

   Hihi aika perus tuo et ulkoasu tuntuu liian talviselta kun kesää kohti kuljetaan:)

   Poista
 3. Tää uusi ulkoasu on mahtava! Ehkäpä aiempaa synkempi ja salaperäisempi, muttei lainkaan huono. Tykkään!

  VastaaPoista
 4. Tosi ihana ulkoasu <3

  VastaaPoista
 5. Tosi hieno tää uus ulkoasu :)

  VastaaPoista