onnellinen höstlov


Mä lusin lomani kunnolla. Enkä kaipaa enempää, koska sain enemmän kuin tarvitsin. Täydellisen keikan ja kukkarollisen kokemuksia. Entä sitten vaikka väsytti, oli kuuma ja ihmiset tuuppi? Saan yhä hymyhetkiä keikasta ja niistä kahdesta kuopiolaisesta, jotka makso 20e parkkisakosta, kun vein ne keskustaan. Laura, jos luet tätä, niin musta tuntuu, että meillä oli aika huikea ilta tuolloin.
Aiheesta toiseen: Rakastan Kuusamoa liian suurella sydämellä. Mökki on paikka, jossa aika pysähtyy. Mä tarvitsen sitä paikkaa tajutakseni, ettei lumi ole pahasta ja elämä kantaa. Meinaan, että rinteitä olisi aika vaikea laskea vauhdin hurmoksissa alas ilman lunta. Mä pidän laskettelusta muutenkin. Siinä kehittyy jatkuvalla syötöllä ja se saa yrittämään kovemmin. Yli kymmenessä vuodessa Rukan rinteet ovat käyneet tutuiksi ja voisin varmaan kulkea siellä silmät kiinni. Olihan ne Itävallankin rinteet ihan jees, mutta Ruka on toinen koti.
Vaikka mä voisin viettää monen monta vapaapäivää mökillä, niin kotiin oli ihana palata. Sain kuiskata söpöjä sanoja ja tajuta sun olevan siinä kaiken ikävän jälkeen. Mun oma höhlä. Hyh, kuinka siirappia. Läksykasakin murjotti mulle uskollisesti aina sunnuntaihin asti, mutta sitten mulla kävi sitä sääliksi. Turhauttavaa yrittää muistaa taas raja-arot äärettömyydestä.

Kuka muu oli Rukalla/mökillä/PMMP:n keikalla? No jos ette, niin mitä oikein teitte?

4 kommenttia:

  1. Mä vietin alkuloman Oulussa ja si suuntasin Helsinkiin! Ei mitää ressii vaa rentoutumista <3

    VastaaPoista
  2. Tosi kiva postaus! Tämmösiä on niin ihana lukea :)

    ♥~ whenyourheartbeats.blogspot.fi

    VastaaPoista