tiistaista tiistaihin

Varoitus: suuri kuvapommitus tulossa, kesti sen sitten kuka kesti. Olen kotiutunut nyt tiistaista tiistaihin kestäneestä Pellingin matkasta. Vietin viikon J:n perheen mökillä ja kuvasadloa tuli enemmänkin, kuin tarpeeksi. Tykkään kyttyrää "tein sitten ... ja sitten ..."-kirjoitusasusta, mutten mahda mitään sille, etten osaa luokitella kuvia parempaankaan järjestykseen.

Tiistai-illan auringonlasku 9 tunnin automatkan jälkeen.

Keskiviikkona mut vietiin venereissulle. Nautin täysin siemauksin merestä, aallokosta ja ah, vapaudesta


Laiturilla oli vastassa lokkikaveri kala suussa.

Pitihän meidänkin syödä jotain ja veneilyn jälkeen iski kokkausvuoro meikäläiselle ja J:lle.

Suloinen Tiinu-koiruli


Torstaiaamuna haettiin lounastarpeita paikallisesta (ja suloiisesta!) kaupasta, jossa puhuttiin vain ruotsia.

Lounaalta ajeltiin Porvooseen, jossa mulle esiteltiin vanhaa puolta kakkukahvien merkeissä.


Seuraavana aamuna suunnattiin Itikseen, jossa kävelytin J:tä edestakaisin muutaman tunteroisen löytääkseni vähän kaapintäytettä. Poloinen oli mielissään, kun pääsi lopultakin istumaan sukulaisensa 85v rääpiäisissä.

Pitkästä päivästä huolimatta käppäiltiin TallShips-näyttelyssä ennen, kuin auto suuntasi takaisin kohti Pellinkiä. Kello taisi olla kymmenen pintaan, kunnes päästiin takaisin mökille. Pitkä, mutta kiva päivä


Lauantai lepäiltiin aika pitkälle, välissä tehtiin pihatöitä ja me tytöt (minä+J:n  12v sisko) kokattiin. Meinasi mennä sormi suuhun, kun edessä oli paahtopaisti, eikä mitään tietoa mitä sille pitäisi tehdä. Hyvää siitä silti tuli. Illan tuntumassa syttyi kokko, jonka ympärillä pohdiskeltiin, paistettiin makkaraa ja banaania. Nuista banskuista tuli ihan superhyviä!Yllä lauantain räpsyjä.

Maanantaina yrttipensas tuli tarpeeseen kokatessamme useamman tunnin ruokaa J:n äidin opettajakollegalle, jonka bi2-kurssilla olen istunut.

Tiistaina pakkailin laukun ja mut heitettiin Helsinkiin. Nautiskeltiin erään ihanan japanilaisen ravintolan buffetista ennen heippojen sanomista.

Ennen junan lähtöä kiertelin Forumin ja Kampin väliä tuloksetta. Lupaavalta vaikuttanut Monkikin tuotti pienoisen pettymyksen.

Helsingissä oli ihan kauhea helle ja oli pakko vaihtaa neulepaita ja farkut rautatieaseman pikkuruisessa vessassa johonkin kevyempään. Ensi kerralla tarkistan säätiedotuksen.


Eväät 6h junamatkalle. Todistettiinpa taas, että kännykkä on hyvä ajantappoväline.

6 kommenttia:

 1. Oi vähän ihana toi banneri ja osaat kuvata tosi hyvin!! :)

  http://mylifejennajuulia.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Tosi hienoja kuvia ja muutenkin hieno blogi!:)

  VastaaPoista
 3. miten ihania kuvia!! Jäin ihan koukkuun sun blogiin :-)http://janninamaria.blogspot.fi/

  VastaaPoista