Kotikaupunni

Mikään ei ole mahtavampaa, kuin kova tuuli joka huutaa Oulun rantaan ja antaa sinun ymmärtää, ettet ole yksin. Tahdon jäädä tänne. Etsiä itselleni tuulenpesän - mahdollisimman korkealta. Tahdon asua vanhoissa kerrostaloissa ennen uusia. Ihan sama, vaikkei niissä ole liesituuletinta. Tahdon omistaa maiseman silmilläni, istua ikkunalaudalla ja ihmetellä.

6 kommenttia:

  1. Mä en ikinä lakkaa ihastelemasta sun pisamia ♥_____♥ Ja toi sun tekstipätkä on taas jotenkin tosi upea, mitä en myöskään voi lakata ihastelemasta! Oon tänään lukenut kahdesta blogista upean tekstipätkän, joten taidanpas itsekkin mennä kirjoittamaan jotain luovaa :D Voisin vaikkapa tehdä toisen osan mun "yhden lauseen mietteille", eli kirjoitan sen joka päähän ensimmäisenä tupsahtaa katsoessani tyhjää paperia/ruutua, siis ihan eka. :D

    P.S: Huomasin, että Jemina ja kattkis ovat liittyneet tänne sen mun lemppariblogipostauksen julkaisun jälkeen, tuli vaan mieleeni että ovatkohan he löytäneet tiensä tänne mun mainostuksen kautta :D (kattkis on siis mun lukijoissa ja Jemina kävi lukemassa mun postauksen koska kävi kiittämässä)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja taas kerran kiitosta:)
      Tee! Tajunnan virta on ihan huikeaa, jos sen saa nopeasti päästä paperille, sanasta sanaan.

      Kiitän väylästä, jonka kautta tämä blogi on saanut lukijoita. Kirjoitan silti blogia ilman lukijapalkkiin tuijottelua;)

      Poista
  2. Heippa! Tosi upeita kuvia! Mulla ois sulle blogissa tämmönen haaste minkä tarkotus on kerätä huomiota alle 1000 lukijan blogeille :)

    http://livin-thedream.blogspot.fi/2015/03/the-liebster-award.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos:)
      Tekaisen haasteen tässä keväällä

      Poista
  3. Blogisi vaikuttaa ihanalta! :) Täytyy tulla kurkkaa useemmin!

    VastaaPoista