Taakse jää

Mä olen madellut. Jättänyt kuvia julkaisematta. Halunnut vajota. Antanut vaatteiden kerääntyä Mount Everistiksi lattialle. Toivonut sähköpostiin vastausta rekryiltä - turhaan. Ollut hukassa kaiken kanssa.

Viime viikko ei ollut se hehkein. Moni olisi halunnut jatkaa lomia, kun mä olisin tahtonut kävellä tutuista ovista luokkahuoneeseen, takaisin lukion turvaan. Tuntui pahalta sanoa heipat muulle perheelle ja jäädä itse kotiin. Työttömänä, ei opiskelijana.

Vaikka mä kuin haluan palata koulujen pariin, oon onnellinen välivuoteen. Elämä on nyt enemmän seikkailua. Koskaan ei tiedä mitä tulee tapahtumaan, mikä on hurjaa tällaiselle aikatauluhermoilijalle - hyvällä tavalla. Suunnitelmia on, mutta mitään ei ole lyöty lukkoon.

Mua vieläkin pelottaa jatkuva epävarmuus, mutta joka päivä olo on levollisempi. Kuuntelen Disneyn Frozenin Let it go-biisiä, eikä ne sanat oo koskaan aikaisemmin tulleet mun suusta yhtä voimakkaasti. Mä selviän.

Onko muilla välivuosi ajankohtaista, vai oliko pulpetti valmiina odottamassa?

6 kommenttia:

 1. Mulla on aikalailla sama tilanne. Joka aamu kuulen muiden lähtevän töihin ja kouluun, eikä mulla ole kumpaakaan. Tai on mulla opiskelupaikka, jota lykkäsin vuodella ja nyt mietin kokoajan oliko se sittenkin tosi tyhmää. Kun ei noita töitäkään hakemisesta huolimatta näytä oikein olevan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mut hei ihan mahtavaa et sulla on "varma" koulpaikka odottelemassa. Käytännössä vuosi lomaa, jolloin tehä mitä vaan. Jos ei töitä löydy, niin ainahan te-toimistoon voipi mennä. Mä varmaan lampsisin sinne ja kyselisin kouluavustajan pestiä.

   Poista
  2. Olin jo ihan menossa, mutta eipä tarviikaan. Mä nimittäin sain tänään työpaikan kappelin osa-aikaisena vahtimestarina, jes! Toivottavasti sullakin kohta tärppää, kouluavustajan hommat vois olla aika huippuja. :)

   Poista
  3. Ihan mahtavaa toi työhomma! Juu, kyllä mullaki töitä on, mut soppari kirjoitetaan vasta 2-3 viikon päästä:) Ei tosin kouluavustajana, muttei myöskään puhelinmyyjänä.

   Poista
 2. Aivan ihana tää sun blogi! Rakastuin heti, toi banneri on upee ja kuvat ovat taivaallisia. Oot kyllä hyvä kuvaamaan!! :) Jään kyllä ehdottomasti blogisi lukijaksi!

  http://petrajanica.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihan älyttömästi ja tervetuloa seuraamaan:)

   Poista