Summer summarum

Mun kesä alkoi ylppäreistä ja päättyy huomenna. Kesän ekat viikot meni siinä missä muidenkin. Oli kesätyöt, viileät rantakelit, eikä tietoakaan tulevista helteistä. Kunnes ne sitten iskivät ja ilmastointimööpeli oli mun paras kaveri.

Työt loppuivat juhannukseen, kuten myös helteet. Kylmyyttä oli juhannuksena, mutta vieläkin enemmän kahdeksana kesäyönä, jolloin olin lapsia vahtimassa. Samalla tuulet muuttuivat muutenkin - sain kuulla, ettei opiskelupaikkaa ollut.

Mä halusin paeta todellisuutta, joka syksyllä koittaisi. Sen lisäksi, että hukutin suruni kesäherkkuihin ja mukaviin vaatteisiin, pakenin. Oulu-Helsinki väli oli samanlainen kuin minäkin - välillä satoi ja välillä paistoi. Mutta saaristossa aika pysähtyi ja sain hengittää.

Mun pitäisi opetella elämään ilman ennakkoluuloja - seikkailla enemmän. Luon helposti asioista ennakkokuvan, minkä vuoksi koen pienen pettymyksen joka kerta, kun astun todellisuuteen. KFC olikin pahaa, aikataulut menivät pöntästä alas, enkä ostanut kilokaupalla vaatteita matkalaukkuun. Osaan silti löytää niiden asioiden tilalle ihanampia asioita, kuten smoothiet ja yövalot tivolissa. Kotiin on silti ihana palata. Reissun jälkeen nautittiin vielä hetki tutusta saaristosta. Meri - siihen en kyllästy koskaan.

Viimeiset lomaviikot vedin täysillä. Tein asioita, joita en aiemmin ollut kokeillut. Tutustuin uusiin ihmisiin, istuin yöllä tuijotellen tehtaita, laitoin ituja leivän päälle. Tein omaa historiankirjaani eteenpäin.

Huomenna palaan uudenlaiseen arkeen, johon liittyvät työnteko ja fiksummat valinnat. Odotan niitä innolla.

Oletko vielä heittänyt kysymyksiä tänne?

8 kommenttia:

 1. mihin oot menny nyt töihin?:)

  VastaaPoista
 2. Aivan täydellinen tuo "välillä paistoi" kuva <3 niin tunnelmallinen ja iloinen :)

  ❤: Lotta / My Happybubble

  VastaaPoista
 3. wau x2! sulla on kyllä kaunis ja inspiroiva blogi! ja ihania kuvia! :-)

  VastaaPoista
 4. tosi mielenkiintosen tuntunen blogi ja ihania kuvia! Sait yhden lukijan lisää! :)

  http://livin-thedream.blogspot.fi/

  VastaaPoista