Viikkokuulumiset 4

Jos viime viikon sana oli unohtelu, niin tällä viikolla se on ehdottomasti INSPIRAATIO. Kokeilin kahvakuulailua ja tykästyin. Oon viettänyt liikaa aika selaillen erilaisia blogeja - varsinkin ruotsalaisia! Tosiaan, jos teillä sattuu löytymään lukulistalta naapurimaan blogeja, niin saa linkata. Sain niistä hirveesti kuvausintoa ja kuten tosta sunnuntai-kuvasta näätte, innostuin leikkimään photoshopilla. Ja tuon samaisen kuvan elokuvista, toinen niistä ei miellyttänyt ollenkaan ja kaivelin joka välissä kännykkää, kun taas toisen katsomista en voinut lopettaa. Jääköön arvuutteluksi teille, kumpi oli kumpi.

Hyvää viikkoa teille, mää viettelen huomenna vapaapäivää ja valmistaudun henkisesti ruotsin preliin. Niin varmaan.8 kommenttia:

 1. Tsempit preliin! Huomasin tuon kahvakuula-kokeilun ja tulin kommentoimaan... kokeilen nimittäin itse viime viikolla ja koukussa ollaan. :)

  VastaaPoista
 2. Taas kerran kivoja kuvia :> Tykkään!!

  VastaaPoista
 3. Jotenkin innostun aina ihan hirveesti, kun sun bloggerissa on ilmoitus uudesta postauksesta juuri sun blogissas. Jaksat aina inspiroida ihan hirveesti, taas oli ihana postaus! <3

  VastaaPoista
 4. heihei sellainen ruottalainen blogi kui emmylinneas.se !!! parempi myöhässä kui ei milloinkaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ihana kun kommentoit, ei sillä ajalla nii väliä:)
   Juu toi Emmyn blogi on aivan super!

   Poista