Vähän erilaistaMä haluan kerrankin tehdä postauksen, jossa höpöttelen ihan vaan siitä, mitä oon tehnyt. Muutakin, kuin muokannut blogin ulkoasua talvisemmaksi ja käynyt koulussa tekemässä pari koetta (ja skipannut kolme, hyi minä).

Perjantai-sunnuntai mulla oli ekat työpäivät Rukalla. Hitupienesti hymyilytti pukea hiihdonope-takki päälle ekana "työ"päivänä. Olinhan mä tuosta takista haaveillut kumminkin muutaman vuoden. Niin ja tiesittekös, että jos satutte Rukalle ja kaipaatte opea, niin pyytäkää Annia opeksenne. Saatetaan vaikka törmätä rinteessä. Toinen vaihtoehto: ettikää punaisella takilla, harmaalla kypärällä ja pitkällä poninhännällä varustettu huimapää. Se saatan olla minä.

Viikonlopussa oli muutakin erilaista kuin opetakki: En käynyt kertaakaan kaupassa, vaan leivoin itselleni sämpylöitä teeleipiä ja söin jääkaapin jämiä (lue: leikkeleitä ja pari jukurttia). Tuosta  viikonlopusta jäi sellainen maku suuhun, että ehkä sitä sittenkin selviää opiskelijabudjetilla. Tosin, silloin ostan kyllä kaveriksi hedelmiä mur.

Mun mielestä syysflunssassa ja kurkkukivussa on hyvä lopettaa marraskuu sekä avata eka luukku joulukalenterista (kiitos äiti ku muistit hommata sellaisen unohtelevalle lapsellesi). Niin ja syödä suklaata ekaa kertaa sitten lokakuun. Oi kyllä, tästä joulukuusta tulee ihana

Ps. Joo tällaisia postauksia en rupea vääntämään jatkossa. Ei toimi. Pistetään joulufiilisten piikkiin. Nyt saatte haukkua mut maanrakoon.

14 kommenttia:

 1. Ei täsäs mun mielestä ollu mitään pahaa! Vaihteluvirkistää ja kaiken lisäks tää oli kivaa luettavaa. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti:) Ei tässä mitään pahaa sinällään oo, mutta haluan pitää tän blogin vähän kauempana siitä "sit tehtiin sitä ja tätä"

   Poista
 2. Mäki oon eläny jo kaksi viikkoa 6 eurolla ja kyllä on ihana tunne ku ylihuomenna tulee tuet! :d

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. RISPEKTIT SULLE! Voin kuvitella kuin ihana saada sit lisää rahaa.

   Poista
 3. Hei täähän oli just kivaa vaihtelua - ei kukaan sua maanrakoon tuu haukkumaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Okei, taidan olla itseni pahin kriitikko:D

   Poista
 4. siis anni mitä nyt?! tää postaushan oli ihan mahtava:) lyhyt mutta ytimekäs;)

  VastaaPoista
 5. Just kiva postaus, vähän vaihtelua eikä haittaa vaikka useamminkin olisi tällaisia :-) Voin uskoa tolla opiskelijabudjetilla elämisen, vaikken itse sitä vielä olekaan kokenut. Tsemppiä sulle !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla:)
   Joo mäki asun kumminki 99% ajasta äidin/isän luona. Tuo viikonloppuilmanrahaa oli ihan jännä kokemus.

   Poista
 6. Moikka!

  Kommentti ei nyt ollenkaan liity postaukseen itseensä (okei, siinä oli ehkä yks laukaseva sana), vaan enemmän blogiisi kokonaisuutena. Ajatuksesi elämästä ja pienen ihmisen elosta on kivoja ja virkistäviä - kovin samoja kuin itselläni. Ihanaa blogiuniversumissa kohdata ihminen joka on pysähtynyt ajattelemaan kaikkea sitä mitä ei näe - sitä mikä oikeasti on Oleellista. Moni kulkee elämäänsä tuntien tiettyina hyvinä hetkinä olevansa näennäisesti onnellinen, kunnes vaipuu harmaaseen ja vitutukseen. Oireena tästä on jatkuva valitus, kapeakatseisuus ja yleinen negatiivisuus. Vaikka monesti blogeihin omaa elämää rajusti silotellaankin, niin tämä asenne ja sanojesi mukaan "vitutusmaailmassa" eläminen paistaa monesti läpi. Sinun blogistasi ei - sain kuvan, että olet aito ja oma itsesi, ja ymmärtämällä kiitollisuutesi ja sen lähteet tiedät, mistä onnellisuus - oikea onnellisuus, ei ohikiitävän hetken luoma illuusio - kumpuaa. Blogisi antoi mulle hyvän fiiliksen ja uskon nyt siis, etten ole ainoa tallaaja joka katselee aamulla koulumatkalla asfaltin sijaan puiden oksia ja pohdi niiden kauneutta.

  Okei, se sana mikä laukaisi kommenttivyöryn? Älä käsitä väärin äläkä loukkaannu. Leikkele. Mietin, miten noin herttainen ja itsestään tietoinen tyttö tahtoo omalta osaltaan pyörittää nykyajan suurinta julmuuden teilipyörää. Elämän tosi iso voiman lähde on kunnioitus ja tunne siitä, että elää harmoniassa ja sopusoinnussa kaiken elollisen kanssa. Miksi siis tukea viattoman elämän kärsimystä hedonismin vuoksi? Älä käsitä tätä saarnana tai valituksena, vaan pikemminkin haasteena. Selkeästi tykkäät pohtia asioita kuten minäkin. Heitän sulle pallon - pohdi tätä. Ja kirjoita siitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihan mahtavasta kommentistasi! Oon lukenut tämän varmaan valehtelematta 10 kertaa. Ja kyllä, aion tarttua "haasteeseesi". On paljon asioita, joista kirjoittaa, eikä tässäkään blogissa ole vielä nähty kuin ripaus. Kommettisi rohkaisi kirjoittamaan lisää!

   Rehellisesti uskon, ettei ihminen "opi" koskaan ajattelemaan kaikkea oleellisinta onnesta. Toisaalta, se antaa ihmiselle mahdollisuuden haastaa itseään löytämään ja etsimään. Jos ei välillä käy "vitutusmaailmassa", niin tuskin onnellisuuskuplakaan todellinen on:)

   Mutta vielä kerran: ISO KIITOS aivan loistavasta kommentistasi. Pisti hyvälle mielelle:)

   Poista
 7. Voi että kun oot kaunis ja sulla on ihana blogi! :-)

  VastaaPoista
 8. Mä en oo koskaan lasketellu vaikka asustelen Kuusamossa :D pitäsköhän piipahtaa Rukalla sun opetuksessa? ;D

  VastaaPoista