Huomaako kukaan?

Haloo haloo? Joo oon mä täällä pienenä ihmisenä kulkenut milloin missäkin. Näkeeköhän mua kukaan, kun välillä olen Rukalla ja välillä juoksentelen pitkin Oulun kaupunkia. Ikuisuuskysymyksiä. Muutkin huomasivat auringonlaskun torin yllä ja tuijottelivat sitä kirpeässä syysilmassa. Tuskin kukaan on huomannut, etten ole koskenut karkkikuppiin 35 päivään, muttei ihmisten tarvitsekkaan. Minä huomaan sen hyvästä olosta. Kaupat eivät ole huomanneet, ettei ulkona ole lunta, vaan ovat laittaneet esille kaiken maailman joulukoristeet lokakuussa. Olemme hassuja, sokeita otuksia. Hassu sana tuo huomaaminen.

En kiinnittänyt huomiota Rukan avajaisiin, koska keskityin johonkin aivan muuhun: hiihdonohjaajakurssiin. Viimeiset vapaat ovat menneet treenatessa kurssia varten ja tuloksena oli todistus hyvillä arvosanoilla. Mulla on jo nyt ikävä kaikkia kurssilaisia, etelän murretta ja lumista maisemaa.
Kurssitodistuksen saaminen ei  olisi onnistunut ilman kunnon seuraa ja evästä; Kiitos, kun teit aamupalan ja kävit kaupassa, vaikka meille ei jäänytkään kurssin takia paljoa aikaa.

4 kommenttia:

  1. Ainaku mä tuun Ouluun meen fiilistetää stokkalle noita joulujuttuja<3 ;D ne on aivan parhaita!!

    VastaaPoista
  2. Anniiiii oot söpö. :3 Ei mulla muuta :D

    VastaaPoista