VK7: ABITURIENTTI

Tässä tulee kokonaisvaltaisesti koko viikon rumba, joka alkoi keskiviikkona ultimaattisella pakkausoperaatiolla: vaatteet penkkarijatkoille, bussiin ja risteilylle. Kuulostaa helpolta, muttei ole sitä, jos sulla ei ole mitään hajua, mitä haluat pukea yllesi.Torstaiaamu alkoi klo 8.15 soundchekillä ja musta ei onnellisesti lähtenyt ääntä. Laulu ei ehkä kulkenut parhaimmin, mutta lavalla oli hirmu hauskaa revittää abibiisejä (jotka soivat vieläkin päässä). Olin myös tekemässä abivideota, jonka te innokkaimmat voitte katsoa täältä. Gaala loppui ja oli alle 10min aikaa siirtää kamat musaluokkaan ja painua rekkaan.Wihii haluun takas tonne rekkaan! Meillä oli siellä ihan hirmu hyvä meininki. Sieltä sitä sit bongailtiin tuttuja, huudettiin koulun nimeä ja heiteltiin karkkeja.
Rekka-ajelun jälkeen suunnattiin kauppaan. Keskustassa kukaan ei ihmetellyt jääkarhuhaalaria, mutta kotoperällä kaupan täti kysyi, että "mikäs pupu se sinä olet". Pupu, just. Ei annettu tuon välikohtauksen haitata, vaan jatkettiin Lauralle syömään. Viimeisin ruoka oli aamupala, joten sitäin suuremmalla syyllä ruoka maistui taivaalliselta. Ottakaa sinne rekkaan evästä, ettette näänny! Chillailtiin Lauralla iltaan asti ja mentiin jatkoille juhlimaan muiden koululaisten kanssa.


Seuraavana yönä klo 5.30 istuttiin nukuttiin bussissa kohti Helsinkiä. Abiristeily oli parasta ikinä. Ilta alkoi varsinaisesti buffeteilla, jotka oli täytetty teemoittain eri ruoilla: oli välimeren ruokaa, sushia, meksikolaista, kalaruokia ja tottakai enemmän jälkkäreitä kuin napa vetää. Yö biletettiin menemään, eikä haitannut, vaikka skippasinkin Karri Koiran. Oli liian hauskaa. Seuraavana päivänä tokkurassa hilluttiin kannella ja tax freessä ostamassa halpaa likööriä. Bussimatka kului nukkuessa ja samoilla tekemisillä meni sunnuntaikin. Ihana reissu ja ihana olla kotona♥

Sellainen reissu täällä, millainen siellä? Oliko muilla hyvä risteily?

4 kommenttia:

 1. Kyllä omat muistot tulee näistä päivistä mielee :D Mä olin just toisella puolella tietä kattomassa penkkarit nii en nähny sua :( Silti teijä koululla on aina hienoimmat ne rekkakyltit!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti ihana:) Mäki yritin sua bongailla!

   Poista
 2. Tulee hirvee kriisi kun nähny nyt niin paljon wanhojen ja -penkkarikuvia. Onko omista penkkareista muka jo vuosi?! Mäkin olin muuten jääkarhu! Se oli hauskaa himmailla bussille se asu päällä, kun monet jäi kattoon perään, että mitäs ihmettä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se aika vaan kuluu:)
   jääkarhut on parhaita! Ja tuntemattomien ilmeet

   Poista