Vähänusein vai paljonharvoin


Kun mulla on ideoita.
On jopa muutama kuva.
Eikö se ole jos postaus? Ei, koska teen siitä liian ison ongelman.

Tahtoisin postata useammin, kertoa enemmän.
Mutta kun tahtoisin julkaista aina vähintään sen 4 kuvaa kerralla. Ja välillä löytyy vain yksi aiheeseen istuva kuva - jos sitäkään. Silti musta ois mahtavaa julkaista teille joka päivä jotakin - tai edes joka toinen päivä. Kerrankin blogin fiilis ja tunnelma on selkeä, mutta tahti puuttuu. Mietittekö te koskaan tällaisia?

Joten, mikä fiilis teillä on tästä? Millaisena näette tämän blogin? Joka päivä jotakin vai kerran viikossa/kuussa riittää?

 Tähän olisi oikeasti kiva kuulla teidän ajatuksia  

Itse kuulun niihin, joilla on ne tietyt blogit lukulistalla kumpaankin kategoriaan; vähän ja usein, paljon ja vähän. Kumpaan kategoriaan omani sijoittuu?

9 kommenttia:

 1. Hei ihana blogi! Visuaalisesti mieletön! Oot onnistunut tosi hyvin muuntamaan tämän sellaiseksi, ettei blogger näy yhtään läpi! Miten oot saanut nuo gadgetien otsikkojen taustavärit marginaalien kera? Mulla kyllä on koodi niihin, mutta se on täsmälleen tekstin korkeudessa tai levenee ainoastaan alaspäin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihan valtavasti kommentista ja kehuista!:)
   Oon muokannut nuo gadgetit yli puoli vuotta sitten, niin en valitettavasti muista tarkkaa ohjetta. Muistaakseni säädin ainakin tekstin line-heightia ja sitten tein jotain muita säätöjä, mutta en tähään hätään osaa vastata muuta.

   Poista
  2. Eipäs mitään, ansaittuja :) Muistatko teitkö CSS:n vai HTML:n kautta?

   Poista
  3. HTML :)
   Saatoin katsoa toisista blogeista silleen, että painoin hiiren oikeaa näppäintä>tarkastele elementtiä ja sit kattelin mitä eroa on omaan yms. Vaikeasti selitetty:D

   Poista
  4. Ymmärrän! En oo tuosta tiennytkään, täytyypä ottaa käsittelyyn!

   Poista
 2. Sanotaankos, että vähänusein! Nyt iski paniikki joten tulin kysymään, teitkö keväällä lääkiksen pääsykokeen Helsingissä vai Oulussa? Tai siis oliko pääsykoe kaikilla Helsingissä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vastauksesta tähän postaukseen:) Kiva, että edes yhdeltä löytyi mielipide tähän.

   Tein pääsykokeen Oulussa. Lääkiksen pääsykoe on aina siinä kaupungissa, jonka lääkikseen olet hakemassa, eli jos haet Turkuun, pääsykoe on Turussa, jos Helsingissä, pääsykoe on Helsingissä. Olis aika kauheaa jos kaikki hakijat olisivat samassa kaupungissa, koska pitäisi olla useammalle tuhannelle tilat:D

   Poista
  2. Kiva kun vastasit! Kyllä moni on varmasti nähnyt tän postauksen, mutta ei ole vain kommentoinut jos nykyinen postaustahtisi on hyvä:) Pitää vielä sanoa, että ne bloggaajat jotka tekevät postauksen n. kerran kkukadusessa, saattavat ''jäädä unholaan'', mutta sinun postauksia aina olen odottamassa innolla!:)

   Okei, parempi niin että koe pidetään siinä kaupungissa, mihin haetataan. Luin nimittäin jotain lääkiksen p.kokeen titoja ja siellä sanottiin että pääsykoe järhjestetään aina helsingissa(??) http://www.med.helsinki.fi/peruskoulutus/opiskelijaksi/hakuopas.html

   //viimeinen kohta alhaalla ''valintakoe''. mutta voiko käytäntö muuttua ensi vuonna?
   hmm

   Poista
  3. Nojuu hyvä pointti ja mahtava kuulla:)

   Katsoin linkkisi ja kyllä ne pääsykokeet yhä on niinkuin mainitsin. Oot kato katsonut Helsingin lääketieteellisen sivuja, niin siksi siellä lukee noin. Se lähinnä tarkoittaa, ettet voi osallistua pääsykokeeseen muualla kuin HKI:ssä, jos sinne haet:)

   Poista