Hyvää fiilistä sinulle


Kuuntelin Ed Sheeranin Little Birdiä ja kertsin aikana söpö pikkulintu (oli vissiin talitiainen/sinitiainen) tuli eteeni ranskalaiselle parvekkeelle hyppelemään. Musta tuntui et se kuuli kappaleen.

Raahasin isoja matkalaukkuja ja aloin kirota mielessäni, kun avaimet oli laukun pohjalla. Onnekseni samaan aikaan joku halusi haukkamaan happea ja pääsin sisälle ilman avaimenkaivamisoperaatiota.

Kävin parissa eri kaupassa ja jokaiselle kassahenkilölle toivotin automaationa hyvää päivänjatkoa hymyllä varustettuna. Tätä se kassalla työskentely teettää. Ihmisiä ne on siellä kassan takana, kyllä niille voi antaa muutakin kuin moikat ja maksuvälineen.

Mitä tämmösiä pieniä juttuja teille on käynyt?

4 kommenttia:

 1. Ihania ja valoisia kuvia! Ja tää ulkoasukin on tosi kiva :--)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti:) aattelin et ne piristäis osittain harmaata ulkosäätä

   Poista
 2. Moi Anni! Mä oon ollut tosi kauan hiljaa blogien kanssa, koska itselläni oli elämässä asioita jotka tappoivat bloggausinnon. Mutta nyt olen tullut takaisin, ja uuden blogin kera :) Halusin vain kertoa tämän, koska luulen että moni blogi johon olen kommentoinut vakiona/vähän useammin, ihmettelivät missä olen. :D Tosin sekin seikka vaikutti että blogger leikki kanssani vanhalla tunnuksella eikä antanut laittaa kommenttia joihinkin blogeihin, kommentti vain katosi kun painoin "lähetä".

  Mutta oi, ihania kuvia! Eka on tosi upea, ja vikakin, niissä on vaan sitä ihanaa jotain. :3 Ja keskimmäisessä sä olet tosi kaunis... *sigh* #ikäväkesää

  Ja ihania juttujaoot tehnyt, vika pitää kyllä munkin kohdalla paikkansa. Ihmiset on tosi happamia kun asioi kassan kanssa ja siksi mustakin on tosi ihanaa sanoa sen perinteisen "hein" lisäks "hyvää päivänjatkoa!" tms. Siitä tulee itellekkin hyvä mieli. :D Muita juttuja... no, ilahduin kun mulla oli huono päivä ja sitten joku tuntematon pikkulapsi hymyili mulle. Siitä vaan tuli ihana olo :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo itseasiassa kyllä ihmettelin katoamista, mutta jee tervetuloa takaisin blogaamisen pariin:)

   Ihana, kiitos♥ joo täälläkin #ikäväkesää

   Se on totta, että kassalla olevat henkilöt jaksaa kyllä olla happamia, mutta itsestä se tuntuu liian tylyltä:D ja kyllä tuo pikkulapsen hymykin varmasti piristi - hyvä olo tarttuu!

   Poista