luovuttaja

Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa - tässäkin tapauksessa. Mua pikkasen hävettää, etten ole aiemmin mennyt luovuttamaan verta, koska se on niin helppoa. Riittää, kun henkkari matkassa kävelee ovesta sisään. Tädit ja sedät osasivat hyvin opastaa ensikertalaista, eikä mitään jäänyt epätietoon. Ei edes se, että pitää muistaa juoda paljon (mehua). Mitään sivuoireita ei jäänyt ja luovutuksen jälkeen vietin päivän lepäillen ja serranoja katsoen. Kerrankin lupa laiskotella. Pitää malttaa odotella nyt se 3kk ja mennä uudestaan visiitille.

Muita luovuttajia?

8 kommenttia:

 1. Oi, hieno juttu että luovutat verta! Itseäni harmittaa, kun en voi samaa tehdä, se kun on hyvin tärkeää työtä, koska luovutusverta tarvitsevia on aina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Etkö voi sitten kun oot 18v?
   jep, eikä luovuttaminen maksa kuin max.tunnin päivästä.

   Poista
 2. Mahtavaa että luovutat verta! Hetikkun itsellekkin verenluovutus on mahollista niin teen sen.
  Peeäs. Tää sun blogi vaikutti heti hyvältä näin pienen selailun jälkeen. Täältä sulle uus lukija! =>

  http://quukkel.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Huomenna menossa verta luovuttamaan ekaa kertaa, vähän jännittää!

  lily.fi/blogit/kristacharlotta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskon! Mut siellä veripankissa ihmiset onneksi osaa asiansa ja homman voi keskeyttää milloin tahansa:) Ne on oikeesti tosi tarkkoja siitä, että onhan sulla hyvä olo

   Poista
 4. Palautetta blogiteksteistäsi:

  Sun teksti on ihan "perushyvää": ei hirveän suuria virheitä, mutta toisaalta parantamisen varaakin ehkä olisi. Paras neuvo tähän on varmaan, että kertaile joskus ehtiessäsi vähän oikeinkirjoitussääntöjä, pilkkusääntöjä ynnä muita ja oikolue kaikki tekstit aina ennen julkaisemista. Itse pyydän usein poikaystävää lukemaan tekstit mun puolesta, koska omasta tekstistä ei aina itse näe virheitä. :) Kirjakieltä ei tarvitse kirjoittaa, mutta pientä viilausta ehkä sun teksteihin kaipaisin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkeistä:)
   Mitään uutta tossa ei oikeastaan ollut ja jatkossa oikoluen tekstit tarkemmin(ihan äikän ylppäreidenkin takia).

   Poista