Mitä sitä kuvaisi?


Koska lähiaikoina ei ole tapahtumassa mitään ihmeelisempää ikuistettavaa, ajattelin tehdä jotain erilaista: toivekuvapostauksen. Toisin sanoen, te ehdotatte mitä kuvaan ja minä tottelen (hyvän maun rajoissa tietenkin). 
Ehdotella voi mitä tahansa maan ja taivaan väliltä esim. esineitä, asioita tai tyyliin "maisema", "itku", joista sitten teen oman tulkintani. Aikarajaa en laita, mutta todennäköisesti postaus tulee maaliskuun aikana, joten pistäkäähän reippaasti toiveita tulemaan!:)

9 kommenttia:

  1. suosikkipehmolelu, lempivaatteet ja ilo

    VastaaPoista
  2. Jotain, mikä inspiroi sua :)

    VastaaPoista
  3. Ei vitsit, just sitä mitä oon kaivannukin!! Mullakin on meinaan ideat niiiin vähissä kun olla voi, tätä täytyy kyllä jäädä seuraamaan. Onhan sulle ihan okei että käytän tähän kommenttiboksiin todennäköisesti tulevia kommentteja omiinkin kuviin, joita laitan mun blogiin? (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi ihana:)
      Toki saat käyttää ihan niin paljon kuin vaan ideoita saat näistä! Ihanaa, kun ihmiset kysyy lupia tällaisiin, vaikka pikku juttu onkin<3

      Poista
  4. paras ystävä
    yksinäisyys
    hymy
    ilo
    parasta luettavaa
    muisto lukiosta
    kamera
    taiteellisuus

    VastaaPoista
  5. Kuvaus ehdotuksia: Iloinen Anni, surullinen Anni, maisemakuva olohuoneen ikkunasta, lemppari kesäkuva, asia joka tekee sinut iloiseksi, viimeisin ostoksesi, lemppari paikka kodissasi :-)

    VastaaPoista
  6. semmoset "taiteelliset" kuvat olis kivoja eli laitat jonkun dramaattisen meikin ja kuvaat itseäsi vaikka keijuna tai meikaat kaverisi ja kunnon lavasteet ja näin:D

    VastaaPoista
  7. Huonoin ottamasi valokuva
    Paras ottamasi valokuva
    Viha
    Yksinäisyys

    Täsä alkuu jotain :D ehkä mä keksin vielä lisää juttuja!

    VastaaPoista
  8. suru, pelko, rakkaus, inho, toivo, kuva rakennuksesta johon liittyy vahvoja tunteita, onni

    VastaaPoista