Linkattujen TOP5 + 8

Nyt se on tehty! Linkkaa blogisi-postaus tuotti hyvin satoa ja uusia lukijoitakin (Toivottavasti ette karkaa nyt, jos en sattunutkaan esittelemään blogejanne). 96 blogia on nyt käyty läpi ja niistä 5 otin tarkempaan esittelyyn. Olen suht. tarkka siitä, mitä luen ja korostin erityisesti kuvien laatua. Jos nyt joku miettii miksei blogia julkaistu laadukkaista kuvista huolimatta, niin joku muu asia blogissa ei napannut. Hyviä blogeja oli kuitenkin enemmän kuin laki sallii, joten postauksen loppuun linkkasin vielä 8 blogia, jotka mielestäni kannattaa kurkata. TOP5-blogeihin pääsee kuvia klikkaamalla.

Fortify: Tähän blogiin rakastuin heti ja tiesin sen päätyvän TOP5-listalle. Blogista huokuu raikas olemus, joka saa tällaisen "vihaan valkoista ulkoasua"-ihmisen kumoamaan ajatusmallinsa. Kuvat ovat yksinkertaisesti upeita ja blogiin jää skrollailemaan toviksi.


Creative Mind: Tämä blogi herätti mielenkiintoni poikkeamalla massasta. Milla kertoo blogissaan mielekkäästi audiovisuaalisen viestinnän opiskeluistaan ja julkaisee upeita töitään. Sinne vain kaikki alasta enemmän tai vähemmän kiinnostuneet.


MIELIKUVAILUA: Pakko myöntää, että tässä on blogi, jonka tasoisiin kuviin tähtään. Vertailkaapa huviksenne mun ja Liisin blogin kuvia, sillä meillä on tismalleen sama runko ja objektiivit. Tämä blogi on itselleni iso kannustin kuvaamisessa ja hämmästelen joka kerta enemmän ja enemmän blogiin ikuistettuja otoksia.


More than we: Jos tämä blogi olisi linkattu kauan aikaa sitten, en välttämättä esittelisi sitä nyt. Heidi ja Ilona ovat toditaneet panostavansa blogiin täysillä. He kuuntelevat, jos heille mainitaan asioista. He jaksavat kehittää blogiaan pidemmälle, mitä monet eivät jaksa vaivautua tekemään. Toki moni muukin panostaa blogiinsa, mutta he, jos ketkä ansaitsevat maininnan ihanasta blogistaan.


There is a light that never goes out: Blogi, joka hämmentää mua. Uppouduin monipuolisiin kuviin ja tykästyin kirjoitukseen. Arvaamaton on hyvä sana kuvaamaan blogia, sillä postaukset kertovat kukin omia tarinoitaan. 

20 kommenttia:

 1. Hi kiitti, kun pääsin tuohon kannattaa kurkata blogeihin :>

  VastaaPoista
 2. voi ihanasti kirjotettu! :') kiitos!♥

  VastaaPoista
 3. Tosi ihanasti toteutettu postaus! (:

  VastaaPoista
 4. Kiitos tosi paljon!:))

  VastaaPoista
 5. Oho, yllätyin tosi paljon tästä! Kiitoksia!! :)

  VastaaPoista
 6. miten oot saanut tollein et kuvasta klikkaamalla pääse johonkin, siis kuvasta linkki??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Homma toimii samalla tavalla kuin normaalien linkkien kanssa.
   1. Lisää kuva normaaliin malliin.
   2. Valitse se klikkaamalla sitä.
   3. Siellä palkissa, missä lukee kaikki lihavoinnit, tekstin värit kuvakkeet, löytyy sellainen kuin "Linkki". Painat siitä.
   4. Laitat siihen sit sen url-osoitteen:)

   Joskus kuvassa näkyy valmiiksi, että siinä olisi jo linkki. Tällöin painat siitä "Linkki" kohdasta, jolloin se menee pois. Sitten klikkaat kuvaa ja painat taas tota "Linkki"-painiketta ja pitäisi onnistua.

   Toivottavasti sait selkoa nuista hassusti kirjoitetuista ohjeista:D

   Poista
 7. Oi kiitos tästä kunniasta! :---) Ja ihania blogeja oot löytäny, lisää luettavaa listalle ♥

  VastaaPoista
 8. Oi ihana tämä postaus! Tässä on montakin blogia jotka ovat oikeasti kivoja, kiitti :)

  PoppyPounds

  VastaaPoista
 9. Kiitos tosi paljon, ihan mahtavaa mahtua 5 parhaan joukkoon ja ihanasti kirjoitettu!! :)

  VastaaPoista
 10. uu, ihana banneri! :) sait uuden lukijan :)

  VastaaPoista
 11. kivoja blogeja ja harmi ku en ehtiny mukaan :( sulla on muuten tosi kiva tää uskoasu!

  VastaaPoista